Vízóra csere, vízóra beépítés, csere, árak, kedvezménye szerelés

Vízszerelés

Vállaljuk családi házak, többlakásos társasházak víz és szennyvíz rendszereinek szerelését, szaniterek és egyéb berendezési tárgyak beszerelését, beüzemelését, társasházak rendszereinek cseréjét, karbantartását, javítását. Vízóra csere - vízszerelés - vízszerelő szolgáltatás!
Tervezésünk során már figyelembe vesszük az energiatakarékos megoldások beépítését is a már meglévő, vagy az újonnan kialakításra váró környezetbe. A környezettudatos, környezetbarát megoldások lehetőségéről minden esetben tájékoztatjuk ügyfelünket, így a választás az Önök döntése lehet.

Előzetes felmérés után vállaljuk

Új, vagy felújítás alatt álló lakások, irodák vizes helyiségeinek teljes körű megtervezését, szanitereinek szakszerű cseréjét, felszerelését legyen szó akár mosogatóról, vagy mosogatógépről, kádról, csapokról, csaptelepekről és még hosszan sorolhatnánk.

Csőtörések javítása

Csőtörés esetén a legfontosabb szempont az azonnali kárelhárítás. Mi azonnali javítását és cseréjét vállaljuk ólom, horganyzott vas, illetve réz csöveknek és csatlakozóknak. A kár elhárítása után, ha a javítás helyett esetleg cserére szorulnak egyes daraboknak, vagy új rendszert kell kiépíteni, a helyszínen készített és elfogadott árajánlat után teljes anyagbeszerzéssel, azonnali kiépítéssel és garanciával vállaljuk a megbízásokat.
Vízóra csere árak és menete