Vízóra csere, vízóra beépítés, csere, árak, kedvezménye szerelés

Vízóra szerelés folyamata

  1. A vízóracserét személyesen az ügyfélszolgálaton, telefonon és online (www.szerelvenybau.hu honlapon) is meg lehet rendelni, mely megrendelés után az egyeztetett időpontban a vízóracsere helyére történő bejutást, valamint a vízmérők hozzáférhetőségét a fogyasztónak a Kft. számára biztosítani kell.
  2. A mellékvízmérő cserenyomtatványát három példányban (Mellékvízmérő csere dokumentum) - amely a Letölthető nyomtatványok részlegen található - a fogyasztónak kell kitöltenie saját adataival és alá kell íratnia a főmérő díjfizetőjével (társasházak esetén általában a közös képviselő).
  3. Ha a kitöltött nyomtatványok a főmérő díjfizetőjével (közös képviselő) alá lettek íratva, akkor a fogyasztónak fel kell vennie a kapcsolatot cégünkkel a mellékvízmérő órák kicserélésének végrehajtására.
  4. A cég munkatársai az egyeztetett időtartamon belül kimennek a helyszínre, ahol ellenőrzik a vízmérő fogyasztási hely állapotát, majd kicserélik a vízórákat, azok tömítéseit és elhelyezik a vízmérőkre a záróelemeket (azaz plombákat).
A fogyasztó adatainak feltüntetésével és aláírásával kitöltött nyomtatvány kettő példányát elvisszük és azt a fővárosi vízművek és a Díjbeszedő részére átadjuk.